Menu:

Siste nytt:

13. oktober 2010:
Støtt klubben gjennom "Grasrotandelen".

Les mer ...

Mer info :

Her kan du se Turnhallens nye hjemmesider.

Linker:

- Norsk Rock   Forbund

- Norsk Blues   Union

- Bluesnews

- Grasrotandelen

 

logo

 

Nyheter

 

Klubben er registrert som "Grasrotmottaker" .
Det er fremdeles ikke for sent å registrere Musikklubben som din Grasrotmottaker. Norsk Tipping deler hvert år ut store sommer til idrett og kultur, og nå får tipperne anledning til å være med på å styre hvor deler av midlene blir kanalisert. Av hver hundrelapp går 5 kr. til laget/foreningen, og det koster deg ikke en krone. Er det noe å lure på?
13.10.10

Skalldyrfestivalen blir i år lørdag 2. oktober.
De siste årene har Musikklubben hatt ansvaret for å avvikle den årlige skalldyrfestivalen i Måløy sentrum. I år er intet unntak, så 2. oktober blir det salg av krabbe og sjømat på torget samt underholdning om kvelden.
06.08.10

Dum Dum Boys kommer kanskje ikke likevel.
På grunn av diverse problemer med gruppas management, må vi dessverre foreløpig anta at sommerens konsert ikke blir noe av likevel. Skulle ting løse seg, vil vi komme tilbake med mer info her etter hvert.
14.03.10

Dum Dum Boys til Måløy i juni!
Etter suksessen med Sivert Høyem kan vi nå opplyse om at vi har fått selveste Dum Dum Boys til å spille i Turnhallen siste fredagen i juni (under Måløydagene). Vi får håpe taket i Turnhallen holder denne gangen også!
21.12.09

Sivert Høyem til Måløy!
Vi kan nå glede både medlemmer og andre med at vi har fått tak i Norges kanskje mest populære artist Sivert Høyem til å spille i Turnhallen fredag 4. desember. Han kommer med fullt band. Årets høydepunkt...????
07.10.09

Skalldyrfestivalen 2009
Det er bestemt at årets skalldyrfestival skal arrangeres lørdag 3. oktober, og Musikklubben står også i år som arrangør. Det ligger an til å bli en minnerik musikalsk aften på Jibben om kvelden.
10.08.09

Grasrotandelen
Musikklubben har gledelig nok blitt godkjent som "Grasrotmottaker" fra og med 9. mars 2009. Dette betyr at medlemmer og andre interesserte kan registrere Musikklubben som mottaker på sitt spillekort i Norsk Tipping. Du kan lese om Grasrotandelen her.
10.03.09

Medlemskontingent 2009
Giroer for innbetaling av medlemskontingent blir utsendt i siste del av januar. Prisen er den samme som de siste årene - kr. 250,-. Vi har imidlertid samme tilbud til par med en rabatt på kr. 100,-. Giroer blir sendt til alle som har vært medlem de siste tre-fire årene.
20.01.09

Måløydagene 2009
Handelsforeningen har besluttet å endre på konseptet for Måløydagene for kommende år. De har inngått avtale med Stryn Underholdning AS/Gaman i Stryn som vil stå for det praktiske med arrangementet. Musikklubben har vært i møte med dem og forhandlet om å få ha teltarrangementet lørdagskvelden, men det ser ikke ut til å bli noen avtale - i alle fall ikke foreløpig.
06.10.08

Måløydagene
Måløydagene vil i år bli avviklet siste helga i juni, nærmere bestemt 27.-29. Musikklubben har fått tildelt området på torget til underholdningtelt med servering og musikk. Vi håper så mange som mulig kan være med å bidra, slik at dette blir en vellykket musikkhelg.
02.05.08

Åpningsfest i Turnhallen
19. april skal det etter planen arrangeres åpningsfest i Turnhallen med diverse underholdning. Vi kommer tilbake med flere detaljer senere.
18.04.08

Måløydagene 2008
Vi har vært i møte med Måløy Handelsforening, og det ligger an til at vi vil være involvert også i 2008. Detaljene er ikke helt klare ennå.
25.11.07

Kulturnatt
Fredag 9. november er det "kulturnatt" i Vågsøy. Musikklubben har arrangement på Jibben om kvelden. Se hovedsiden.
03.11.07

Nytt design
Vår nettside har fått nytt design. Håper dere liker den.
31.10.07