Menu:

Siste nytt:

13. oktober 2010:
Støtt klubben gjennom "Grasrotandelen".

Les mer ...

Mer info :

Her kan du se Turnhallens nye hjemmesider.

Linker:

- Norsk Rock   Forbund

- Norsk Blues   Union

- Bluesnews

- Grasrotandelen

 

logo

 

Litt info om Musikklubben Måløy

 

Klubben ble stiftet i mai 1993, og har for det meste i tidligere år arrangert konserter i et vidt spekter av stilarter og grad av profesjonalisme - alt fra lokale band i oppstartsfasen til profesjonelle band på meget høyt nivå, både norske og utenlandske.

Dette vil vi selvsagt fortsette med for å tilfredsstille vår og medlemmenes "tørst" etter musikalske opplevelser fremover, men vi har etter hvert fått mange bein å stå på.

Som mange har fått med seg, har vi fått nye, flotte klubblokaler i Turnhallen (trykk på "klubblokale" i menyen til venstre), der vi har fått ordnet et øvingslokale som kan benyttes gratis av de som trenger en plass å øve.  Lokalet kan også benyttes til andre aktiviteter for styret og medlemmene.

Klubben har de siste to årene arrangert "Skalldyrfestivalen" på vegne av Måløy Handelsforening, og vi satser på å gjenta denne suksessen også til høsten.  De siste årene har vi fått veldig god hjelp av mange av våre medlemmer, og vi håper de er like velvillige i årene som kommer!  Vi har kombinert denne festivalen med klubbens årlige musikkfest i Turnhallen, der mange lokale talenter og mer etablerte har fått slippe til på scenen, og dette har blitt svært godt mottatt av publikum.

I 2005 deltok vi i nedtellingsarrangementet til "Tall Ships' Race" som gikk av stabelen i august 2008.  Vi og Måløy Musikklag hadde ansvaret for hver vår kveld i festivalteltet. 

I 2007 og 2008 hadde klubben ansvaret for "underholdningsteltet" på torget under Måløydagene. I 2007 var "CC Cowboys" det store trekkplasteret, mens vi året etter satset stort med både "Dance With A Stranger" og "The European Highwaymen".

Et av målene vi har på sikt, er å få i stand en festival med mange musikalske godbiter som kan gå over flere dager og på flere scener.  Dette er imidlertid noe som krever masse arbeidsinnsats og god planlegging, så dette ligger et stykke fram i tid.  Vi må muligens knytte til oss andre aktører for å få dette i boks.

Klubben har de siste årene hatt mellom 100 og 120 betalende medlemmer, men vi håper å øke dette antallet i årene som kommer.  Vi vil derfor anmode interesserte om å sende oss en mail om at medlemsskap ønskes, så vil vi sende ut medlemskort med de fordelene dette innebærer (trykk på "medlem" i menyen til venstre).